Product zoeken

No title

€ 0,00
Netto gewicht: 200,00 Kg
Bruto gewicht: 200,00 Kg
Omschrijving

De 40 MM wanden van de sauna Massieve serie zijn verbonden met een dubbele mes en groef. Dit zorgt ervoor de uw sauna een uitermate stevige en goed afgesloten constructie heeft.
De sauna is gemaakt van Fichte hout wat als eigenschap heeft dat er veel luchtcellen inzitten waardoor de isolatiewaarde heel hoog is en als extra is de massieve serie voorzien van een geïsoleerd dak zodat de sauna snel warm is en deze warmte goed binnen de sauna blijft.
Deze sauna wordt standaard geleverd met twee ramen, reksysteem, dakrand met spots, drie hoofdsteunen, rugleuningen, bank afdekplaten, volglazen deur, een kachelrek, 2 brede ligbanken van speciaal espenhout welke een aangename temperatuur aannemen en drie espenhouten hoofdsteun classic. Deze accessoires kunt u zien op de zwart-witte pictogrammen. Deze sauna heeft een hoge flexibiliteit waardoor een gespiegelde montage mogelijk is.
Met deze complete sauna heeft U uw eigen Wellness plaats voor ontspanning en genot elke dag in uw eigen huis!

Heeft u vragen over dit product, stelt u ze dan via contact.

Er zijn vele mogelijkheden bij dit produkt,het is beter dit persoonlijk te bespreken i.v.m de vele zaken die hierbij komen kijken zoals electra, de ruimte, vaak zijn de modellen in meerdere maten leverbaar en er zijn nog meer technische facetten.

En evt de montage !!!

Graag maken wij een passend totaalplaatje voor al uw wensen !!.

Aantal personen 3
Afmeting bxdxh 218 x 198 x 212 cm
Type Sauna Finse Massief Houten Sauna
Geschikt voor Binnen
Houtsoort Nordisch Fichtenhout
Verlichting Buiten
Kleuren Therapie Optioneel
Radio/cd speler Optioneel
Aansluiting (mp3) Optioneel
Speakers Optioneel
Bediening Optioneel
Temperatuur Maximaal 70-100 graden
Ventilatie Ja
Levertijd 4 weken